La ciutat de la infància

La nostra ciutat, Mislata, ha aconseguit enguany el reconeixement de ser amiga de la infància. Un gran esforç d’organismes públics així com també del propi Consell de la infància i l’adolescència de la localitat.

Per això, quina millor manera de veure la ciutat que des de la visió dels xiquets. Sols amb bricks de llet i d’altres materials de rebuig (cartrons, tubs, taps…) hem fet la nostra ciutat ideal. No falten els gratacels, molts col·legis, parc, bústies i fins i tot paperes i parcs per a gossos. Els menuts estan amb els cinc sentits oberts molt més d’allò que ens pensem i han fet una anàlisi i representació espectaculars.

Nuestra ciudad, Mislata, ha conseguido este año el reconocimiento de ser amiga de la infancia. Un gran esfuerzo de organismos públicos así como también del propio Consejo de la infancia y la adolescencia de la localidad.

Por ello, qué mejor manera de ver la ciudad que desde la visión de los niños. Sólo con bricks de leche y otros materiales de desecho (cartones, tubos, tapones …) hemos hecho nuestra ciudad ideal. No faltan los rascacielos, muchos colegios, parque, buzones e incluso papeleras y parques para perros. Los pequeños están con los cinco sentidos abiertos mucho más de lo que pensamos y han hecho un análisis y representación espectaculares.

senyals i monuments.
Senyals i monuments.

Ha sigut un treball de tot un trimestre on s’han pogut treballar no sols els continguts propis de l’àrea de socials sinó també tota el procés lectoscriptor corresponent així com les competències de matemàtiques: mesurar, escalar, sumar pisos i plantes, volum geomètric.

Transport públic
Transport públic

Aquesta activitat queda molt divertida i acolorida en els cursos baixos de primària però és realment espectacular en cinqués i sisés.

Per descomptat, la part plàstica és més que evident. Gaudiu-la!

DSC_0344

En plena creació
En plena creació
foto de l'alumnat
fotos de l’alumnat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: