El joc de les notes (missatges de pistes)

El dia de la reunió general amb les famílies,  amb motiu de l’inici del curs,  vam decidir donar una sorpresa als nostres familiars.

image

«Escriure’ls un missatge amb pistes perquè esbrinen on seiem» deia una alumna. Així doncs, aprofitant la tipologia textual de la nota, vam escriure allò que ens agradava fer amb els nostres pares/mares.
És un treball fantàstic per explorar dintre d’ells,  per treballar les emocions i, per descomptat,  l’ortografia,  encara que ens aquest cas quedava en un segon pla.

image

image

Les famílies,  imagineu-vos, estaven encantades. Segur que algun o alguna de Vosaltres n’esteu llegint ara aquest blog. Fou un treball emotiu i que incitava a la resposta per part de l’adult. Quantes ganes tenien tots de vore què els havia posat papà o mamà.

image

image

image

Alba volia pollastre,  dons sa mare diu que li’l farà per sopar.
Altres són amants de les cosquerelles amb la barba de papà o de fer el pallasso amb la mami damunt del sofà. Els ulls, a mi almenys, se m’omplen de llagrimetes sensitives… Una dinàmica perfecta per fer una reunió burocràtica, un poc més entretinguda i, a més poder acostar més les relacions entre pares i fills.

image

sergi32

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: