El port de la saviesa

De tots i totes és ben sabut que, llegir pot agradar o no als més menuts. Però clar, és millor si facilitem la tasca fent un racó de lectura que tinga ambient agradable i sobretot tranquil·litat.

image

El nostre és El port de la saviesa! Ambientat en unes drassanes,  la mar de fons, tresors amagats replets de llibres de consulta que enriqueixen molt les nostres classes de ciències… I els llibres, cadascun dels contes i novel·les, ordenats per col·leccions i amb la portada vista,  i no de llom.

image

A més a més,  tenim amb nosaltres al Polp lector,amant de la literatura, de viure intensament aventures allà on va. Gràcies a ell coneguem quines són les històries que més agraden i quines recomanem als amics.
Aquells i aquelles que em conegueu, sabeu que el fet de llegir és importantíssim per a mi. No s’ha de fer fitxa, ni resum, ni treballet del llibre. Amb aquesta iniciativa del Polp lector, són ells mateixos qui han inventat aquest tipus de mini-ressenya per poder contar a la resta de companys les seues experiències amb la lectura.

image

image

Mai cap altra activitat lectora havia mostrat tant d’interès en l’alumnat.  Lligen, analitzen les històries per parlar entre ells i deixar-les penjades en cadascun dels braços de Polp.
Gaudiu de la lectura tant com nosaltres ho fem,savis i sàvies!

image

image

sergi32

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: