dÍGRAFS, dOBLES llETres, OrtoGRafia…

Sols necessitaràs caixes de fulls. N’hi ha tantes per les escoles… Amb elles, l’alumnat  té el seu racó de l’ortografia: s’encarreguen de pintar-les amb tèmpera, dissenyar amb l’ordinador, la lletra en qüestió per posar-la dins de la caixa i omplir-les de paraules que hi comencen o que la continguen.DSC_0169

Una vegada fet açò, una «xinxeta» d’entapissar (més llargues que les d’oficina) i a col·locar-les al nostre RACÓ.

És genial veure com les paraules ja no s’obliden i l’interès per aprendre’n més i més és major. Dur «trombocid » de casa perquè té mb , un troç de cartró o de coca són descobriments que fan aprenentatge.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: