REggio CHildren INspired!

Amb l’arribada de la primavera i la sortida de l’hivern trobàvem el pati i els voltants de l’escola plens de fulletes caigudes i, per contra,altre ben colorides, terses i xicotetes que anaven naixent.

idees per a l’escola    inspira’t en la natura

A més, el canvi d’estació provocava que molts alumnes faltaren a classe durant més d’una setmana : hui tres, demà cinc, passat huit però tornaven dos dels primers… Per això,vam aprofitar les vesprades per fer tallers i així, conforme anaven tornant a l’escola podien fer-los tots i totes, sense estrés i en xicotets grups.

Començarem per tenyir de colors fulles seques.

La primera tècnica que fèrem fou la del retolador

Amb retoladors que s’han assecat, n’extraiem el tub de la tinta i el posem en aigua, per tinta retoladorexemple dins d’una ampolla. A poc a poc, la tinta que ja no ens serveix per pintar ni dibuixar va diluint-se amb l’aigua, fent un filet bonic i canviant-la completament de color.

Tècnica de l’aquarel·la

Coneguda per tots, simplement pintar les fulles més claretes amb aquarel·les.

Retoladors

Les fulles més fosques, queden per pintar-les directament amb retoladors. Cada veta més fosca queda més marcada amb la tinta i queden vertaderament precioses.

Una vegada totes acolorides, cal triar en equip una branca natural. Els dies de vent ajudaren per trobar-ne una de pi fantàstica. Posem en marxa la «pistola termoencoladora», et voilà!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: