+ exploracions Cervantines!

Quin gust dóna treballar amb tant de convoi,  famílies,  alumnat i companys i companyes que es tornen tant bojos com un mateix pel que fa a la creativitat i l’exploració.
Entre tots hem creat aquestos Molins, 100% amb material reutilitzat: tubs de paper de bany, caixes de cartró, trocets de paper d’aquells que es queden al calaix de la guillotina durant tot un curs i papers de periòdic.
No n’hi ha dos Molins iguals! Algunes classes els han fet tots blancs, encal.lats com en la Manxa, altres tan acolorits que semblen d’altre planeta.
Com sempre vos dic, seguir un model no és bo.
Cal experimentar,  descobrir, SER ARTISTES!!

image

image

image

image

Per altra banda, hem fet gravats!!
Sí, sí!  Gravats com els de l’època però,  enlloc d’emprar linòleum,  molt més car i dur, ho hem fet amb gomaEva.  Cadascú ha triat allò que volia fer: inspirats en Quixot i en l’experiència Cervantina. Hem gravat amb el llapis sense massa punta,  per poder enfonsar bé i hem descobert que si escrivim text, ho hem de fer a l’inrevés perquè a l’hora d’estampar,  apareix tot invertit.
Per això,  quan dibuixàvem, teníem un espillet de metacrilat al costadet, per fer-ne les comprovacions oportunes abans d’acabar la nostra planxa.

image

image

image

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: