La història i el pas del temps

Quan arriba el moment d’explicar una lliçó d’història en el teu curs de primària (bé siga 2n, 3r o 4t), sempre estem acostumats com a mestres a començar per la prehistòria. A més, les editorials principalment, també ens ho han venut així i, nosaltres, sense seguir-ne els continguts que ens demana el currículum de primària, fem cas de l’editorial i a per la «prehistòria anem».

En altres ocasions, comencem per un eix cronològic. QUÈ QUÈ?? diu el nostre alumnat. la meua història

Nosaltres, enguany, hem referit recordant allò que ha marcat la nostra història. O el que és el mateix: hem decidit investigar sobre nosaltres mateixos per trobar un record de la nostra història que ens faça comprendre el passat.

Encara que semble complicat, és ben senzill. Descobrir en nosaltres mateixos el nostre passat, buscar en les nostres fonts històriques (objectes com un xupló, un biberó, una tassa de desdejuni d’un viatge, una fotografia, un «pelele», el meu primer pelutx…) ens farà comprendre millor la història. Ací us deixe alguns dels dibuixos que han volgut plasmar per explicar a la resta de companyes i companys quins és el seu record històric i en què consisteix. (No perdeu de vista l’Empire State de New York…jejeje  Visca la infància)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: