PILOTA (valenciana) A L’ESCOLA

Recuperar i sensibilitzar en les nostres tradicions és fonamental. La cultura imperant que s’imposa sobre les nostres escoles és sempre la majoritària. Com a entitat que vetlla pel desenvolupament integral de l’alumnat i per l’acompanyament en el seu esperit crític és important apropar les costums valencianes: llengua, festes i tradicions, indumentària, música… L’esport és una mostra més donat que, després del futbol o del bàsquet, poc més esports de pilota coneixen.

La Federació de Pilota Valenciana de la Comunitat té un paper fonamental i, considerant i lloant que són experts professionals, és fantàstic que puguen visitar-vos a l’escola i impartir un taller per al vostre alumnat. Gràcies a l’esfoç de l’equip d’Educació Física per poder-lo dur a terme en aquestos temps de pandèmia.

Un esport saludable, de carrer i de confiança, donat que cadascun dels equips és responsable de fer l’avís quan comet «falta». Sobren agents externs «control·ladors» quan la sinceritat i el fer esport passant-s’ho bé, són els imprescindibles de la pilota valenciana.

Va de bo!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: