Projecte de direcció de Sergi Morales Pérez CEIP L’ALMASSIL


Un projecte basat en la mirada de la infància com a part fonamental de la nostra actuació docent i directiva. Paraules claus que em defineixen com a persona i com a mestre. Un compromís real amb l’alumnat, confiant en el seu potencial, descobrint el seu talent i incloent la diversitat com a font de riquesa. Les fulles de la portada no són casuals; són una analogia amb la diversitat que ens fa engradir. Hi ha fulles grans, menudes, en forma de cor o d’estrela, verdes, roges, grogues, taronges o multicolor…. però, totes fulles!!

Punxa sobre la foto, si vols llegir el projecte o sobre el «play», per veure el vídeo amb la versió amigable.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: