Les canteres…

Dins del bloc de continguts de ciències en primària s’han de treballar els paisatges,  la seua transformació, les canteres i mines i els materials que d’elles s’extreuen. Investigar sobre les qualitats d’aquestos i analitzar-los detingudament amb les taules de llum és una tasca que fomenta el gust per la investigació.

image

No sols en la classe de ciència és moment d’explorar aquestes roques i minerals sinó que en les pauses que es puguen fer durant la jornada, els menuts exploradors gaudeixen observant,  comparant i comentant amb les companyes i companys.

image

Animeu-vos a incloure les taules de llum en l’aula.  Dins de la vostra metodologia habitual, trobareu un recurs molt útil perquè els aprenents compartisquen experiències i saviesa. L’aprenentatge entre iguals és més que significatiu.

image

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: